download de folder

proslimelt - Definitief vet weg!

Een nieuwe spectaculaire manier van lichaamscontouring; De Proslimelt. Net als bij liposuctie of liposculptuur verdwijnt lichaamsvet, maar bij deze pijnloze methode hoeft u niet onder narcose, u krijgt geen littekens, geen prikken en u wordt niet geopereerd.

In heel Nederland en in veel andere landen (o.a. Italië, België, Verenigde Staten en Zwitserland) is de Proslimelt al een groot succes. Maar waarom is de Proslimelt zo'n succes?
"Dit apparaat staat voor de allernieuwste methode op het gebied van de geluidsgolventechnologie. Hierdoor worden vetcellen definitief vernietigd, terwijl u ontspannen op de behandelstoel ligt! U voelt niets van de behandeling en meteen daarna kunt u alles weer doen! Deze methode is onvergelijkbaar goed, heeft echt de beste resultaten en is zeer betaalbaar."

Waar u de vetlaag wilt laten verdwijnen plaatst men één of twee behandelkoppen op de te behandelen zone. Via deze koppen gaan ultrageluidsgolven van 30 tot 70 kHz door de huid. Deze golven zijn precies gefocust op de vetcellen. Door deze golven wordt het vocht rondom de vetcellen in beweging gebracht, er ontstaat cavitatie. Die zorgt er uiteindelijk voor dat de vetcellen in het betreffende gebied stuk gaan, waardoor de vetcellen "leeglopen".

werking proslimelt - definitief vet verwijderen

De geluidsgolven gaan 1-2 cm diep, afhankelijk van de dikte van de vetlaag

apparaat proslimelt

De inhoud van de vetcellen (en ook de celwand) verdwijnt op natuurlijke wijze uit het lichaam (u plast die gewoon uit). Bindweefsel, organen, bloedvaten en zenuwen worden niet bereikt, dus blijven die absoluut onbeschadigd. Vet dat verdwenen is komt nooit meer terug!

Omdat de behandelingen heel precies worden uitgevoerd, heeft u meer dan één behandeling nodig. Natuurlijk hangt dat af van de te behandelen zone, de hoeveelheid vet en het gewenste resultaat. Eén behandeling duurt maximaal een uur. Meerdere behandelingen zijn daarom nodig om tot een goed resultaat te komen. Na de behandeling kunt u gewoon weer alles doen. Er zijn helemaal geen beperkingen, u mag alleen tien dagen na de behandeling geen alcohol gebruiken en u moet veel water drinken (om het afgebroken vet af te voeren).

"Lovehandles, zadeltassen, zwembandjes, binnenkant dijen, knieën, armen, buik; zelfs borsten bij mannen zijn te verwijderen zonder operatie, het is echt fantastisch hoe je mensen helpt die moeilijke plekken weer mooi te maken." Deze speciale behandelingtechniek geeft een mooi glad resultaat, zonder kuilen, bulten of littekens.

Wanneer mensen denken dat ze met deze methode eenvoudig kunnen afvallen, moeten wij ze echter teleurstellen: "Het is echt geen nieuwe manier om af te vallen!" "Net zomin als liposuctie. U kunt veel vet laten verdwijnen (tot wel 8 cm in omvang), maar als u te zwaar bent en echt een goed effect wilt bereiken, dan moet u eerst afvallen."

De Proslimelt is in Europa medisch gecertificeerd. Ook zijn de resultaten aan scherpe, wetenschappelijke onderzoeken onderworpen. Uit alle onderzoeken komt naar voren dat de Proslimelt bewezen resultaten boekt. Met de Proslimelt mag uitsluitend speciaal opgeleid, gecertificeerd, personeel werken.

Proslimelt - Vet definitief weg!